Четиристаен панорамен мезонет до парк Заимов

Четиристаен панорамен мезонет до парк Заимов

Четиристаен панорамен мезонет до парк Заимов

ul. "Stara Planina" 28, 1527 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

Продава

428,100 EUR евро

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • IMG_9672
 • IMG_9671
 • IMG_9668
 • IMG_9667
 • IMG_9666

ID на имота :

 DEF-0042-SELL

Сподели

Добавено към любими

Favorite

Отпечатайте

Спални

3

Бани

2

Гараж

1

Площ

214 кв.м

Година на построяване

2020

Описание

ДЕФ Сълюшънс с удоволствие ви представя луксозна жилищна сграда в същинския градски център на София и в същото време на тиха, спокойна улица Стара планина.
Само на минути от сградата се намират паркът Заимов и Докторската градина.
На пешеходно разстояние са и две метростанции – СУ и Сердика, непосредствено до спирки на трамваи, тролеи, които обособяват отличните комуникации на центъра с целия град.

Сградата е решена като жилищна от градски тип, което предполага по-прагматичната функционална организация на пространствата. В нея са проектирани общо 18 жилища – 15 апартамента на първите 4 жилищни етажа и 3 мезонета, разположени на 5-ти и 6-ти етажи.
На партерния етаж се поместват 5 самостоятелни наземни гаражи (два от които са двойни), главен вход на сградата с входно предверие, общо помещение за велосипеди и детски колички, помещения за охрана и чистачка, техническо помещение, както и просторно ателие в южната част, със самостоятелен вход откъм двора.
Подземното ниво е заето от паркинг, осигуряващ 9 паркоместа и 5 обособени гаражни клетки (една от които е двойна), както и необходимите 18 складови помещения към жилищата в сградата.
Луксозен асансьор обслужва всичките 7 нива на сградата, вкл. гаражните. Фасадните стени са комбинация от окачена вентилируема керамична фасада и окачена фасадна дограма в тъмен цвят, облицовка от светъл камък в партера и видимите стени около рампата в сутерена, както и цветна фасадна мазилка, като на места е включена частично дървена облицовка.

Предлагаме ви уникален четиристаен мезонет на 6-ти и 7-ми етаж, с ориентация Юг-Изток. В цената е включено и голямо складово помещение на ниво -1, достъпно, както и паркинга, с асансьора и топла връзка. Отделно може да закупите самостоятелен единичен или двоен гараж от улицата и/или паркомясто в закрития паркинг.

Апартаментът е разпределен, както следва: на ниво 1 влизаме в антре, дрешник, перално, голяма баня с тоалетна, една спалня, слънчев хол с кухня и трапезария – всички стаи са с френски прозорци, които водят до прекрасна тераса, опасваща жилището от Изток и Юг. Приятна стълба води на ниво 2, където имаме още една голяма баня с тоалетна и две големи спални също със собствени тераси, предполагащи великоепно озеленяване.

 

Цените са с включен ДДС.

Сградата се очаква да получи Акт 16 до мес. ноември 2020.

 

Продаваме и други двустайни и тристайни апартаменти, гаражи и паркоместа в сградата.

 

Бележки

Поискайте оглед в удобно за вас време – имаме ключ, работим с колеги по всички оферти.

План на етажа

шести етаж

седми етаж

Местоположение на имота

Similar Properties