Къща в затворен комплекс кв. Бояна

Къща в затворен комплекс кв. Бояна

Къща в затворен комплекс кв. Бояна

1616 Boyana, Sofia, Bulgaria

Продава

477,900 EUR евро

 • АЛЕНО ЦВЕТЕ - ДРОН - 5
 • 3 (Copy) 2
 • АЛЕНО ЦВЕТЕ - ДРОН - 2
 • Tsukov_Boyana_ET2_Banya_Spalnya_WIP_02_N
 • Tsukov_Boyana_ET1_Mladi_Hol_FINAL_01_N
 • 36 (Copy) 2
 • Tsukov_Kuhnya_WIP_03_K 2
 • 27 (Copy) 2
 • 35 (Copy)
 • 26 (Copy) 2
 • 24 (Copy)
 • 14 (Copy)

ID на имота :

 DЕFS-0040-SELL

Сподели

Добавено към любими

Favorite

Отпечатайте

Спални

4

Бани

3

Гараж

2

Площ

360.55 кв.м

Година на построяване

2019

Lot Size

615 кв.м

Описание

DEF Solutions има удоволствието да ви представи прекрасни еднофамилни къщи в Комплекс Алено Цвете – на цени на инвеститора, без комисионна от купувача.

Комплексът се състои от 13 къщи и бъдеща ниска жилищна сграда с апартаменти. Комплексът разполага с: централна портална врата, паркинги за гости, сграда за административно обслужване, пешеходни алеи, ландшафтно оформление, уличното осветление, автоматизираната поливна система, предварително инсталирани всички системи за отопление и охлаждане: термопомпа, подово отопление, термопомпен бойлер 270л., умна система за управление през телефон на всяка къща, домофонна система и много др. Първият по рода си инвестиционен, екологичен и луксозен жилищен комплекс от затворен тип, строен по финландска технология в България. Разположен е в полите на Витоша и едновременно само на 10 минути с кола до центъра на столицата ( НДК). Селището е изградено върху обща площ от 12330 кв.м.

Състои се от 13 еднофамилни къщи с РЗП от 360,55 кв.м. до 441 кв.м., с обща РЗП 5490кв.м., административна офис сграда с паркоместа за гости, която не е включена в общата РЗП. Къщите са три типа: тип А – 3 къщи, тип Б – 9 къщи и тип В – 1 къща. Всяка къща притежава собствен парцел с реални граници и съседи с размери  от 600 кв.м. до 920 кв.м, с който се продава всяка къща. Той е с различна квадратура в зависимост от разположението на къщата в комплекса и не включва собственост върху пешеходните и автомобилни алеи. От тях всеки собственик на къща ще има идеални части от правото на собственост. Във всеки един от дворовете има достатъчно място за изграждане на открит басейн.

Облицовката на сутерена на всяка къща е от естествен камък, полиран с импрегнант против задържане на влага. Преградните стени в сутерена са неносещи и срещу допълнително заплащане може да бъдат размествани по Ваше желание.  До всяка една къща ще има прекарани кабели за интернет и телефон и домофонна система с камера

Ограждане  и охрана. Цялото селище ще е оградено с масивна ограда, за да можете Вие и Вашите деца да се чувствате спокойно и неприкосновено, далеч от любопитните погледи на съседите. Освен това масивната ограда спира много добре излишния шум и силните студени ветрове през зимата. Единствената не масивна част на оградата е при портала, където според законите масивната част не може да е по-висока от 60см. Там се намира административната сграда, обслужваща селището. Целият комплекс ще се охранява 24 часа от жива охрана с видео наблюдение и ще бъдат допускани само живеещите вътре и техните гости.

Представяме ви Къща А3 с обща квадратура 360.55 кв.м. и двор от 615 кв.м. с крайна цена 477 900 евро. 

В сутерена са разположени:  гараж за два автомобила, техническо помещение, складови помещения, перално с достатъчно място за сушене на дрехи, помещение за сауна или парна баня, с място за душ кабина, тоалетна, на същото ниво, но на открито има още две парко места пред къщата и встрани от гаража. Височина на таваните в сутерена 2,65м

На първия етаж над сутерена са разположени: входно антре, коридор, просторна кухня с трапезария, всекидневна, в която има място и за камина, спалня за гости (може да бъде кабинет, киносалон и др.), самостоятелна баня с тоалетна,  тераса – веранда на юг с прекрасна гледка към Витоша планина. За Вашето удобство и комфорт стаите са с височина близо 3 м.

На втория етаж са разположени: коридор, две бани с тоалетни и три големи спални, като едната има собствен дрешник и баня 10 кв.м.  Две от спалните излизат на голя ма тераса на юг с гледка към Витоша планина. Височина на таваните на места до 3,30м.

Квадратурата на стаите, която се вижда от разпределенията е чистото светло пространство от стена до стена и не включва стените.

За отоплението и охлаждането: предварително са инсталирани и монтирани термопомпа въздух-вода, подово отопление, конвектори с вода.

За затоплянето на водата за битови нужди: инсталиран е 270л. бойлер с вградена термопомпа въздух-вода, която поевтинява драстичноразходите за затопляне.

За хигиената и почистването: вградена в стените прахосмукачка, която отвежда финия прах извън къщата. Най-доброто решение за астматици или деца, възрастни с алергия към домашен прах.

За охрана и управление на всички системи:  инсталирана е умна  система за управление на къщата SMART HOME, което става през команден панел, телефон или таблет, дори собственика да се намира далече от къщата. Достатъчен е достъп до интернет.

За директна  връзка с гости на входа и охраната на комплекса е инсталирана домофонна система във всяка къща, чийто сигнал може да се прехвърля върху мобилен телефон ако сте в двора на къщата и не чувате звънеца.

Във всеки двор е инсталирана поливна система, която е индивидуална и независима от другите къщи.

ДЕФ Сълюшънс предлага и други, по-големи къщи в комплекса, както и такива с двор до 900 кв.м., обадете ни се за оглед сега!

Бележки

Поискайте оглед в удобно за вас време – имаме ключ, работим с колеги по всички оферти.

План на етажа

сутерен

ет. 1

ет. 2

Видео представяне

Къща в затворен комплекс кв. Бояна

Местоположение на имота

Similar Properties