Нови къщи в центъра на Симеоново

Нови къщи в центъра на Симеоново

Нови къщи в центъра на Симеоново

1434 Simeonovo, Sofia, Bulgaria

Продава

390,000 EUR евро

  • ок 1
  • ок 2
  • ок 3
  • IMG_0485
  • -1
  • +2
  • 0
  • симеоново

ID на имота :

 DFS-0016-SELL

Сподели

Добавено към любими

Favorite

Отпечатайте

Спални

4

Бани

4

Гараж

2

Площ

306 кв.м

Година на построяване

2020

Lot Size

300 кв.м

Описание

ДЕФ Сълюшънс продава 2 къщи близнак на централно място в градска среда, в кв. Симеоново, всяка с РЗП от 306 кв.м. и обособен двор от по 300 кв.м.
Къщите са в напреднал стадий на строителство, очаква се да бъдат готови през юли 2020г, опитен строител. Свързани са към централна градска канализация! Отоплението е на газ.
Разпределени са, както следва: на кота 0 достъп до гараж за 1 автомобил с топла връзка и 1 покрито паркомясто (възможност за топла връзка също). Автоматизирани огради и врати. На етажа голямо антре с дрешник и приемно фоайе.
Основната спалня, с голям дрешник и огромна баня е разположена на кота 0, с гледка към града и двора. На етажа мастер спалнята е единствена.
На етаж -1, свързан с двора, е разположен дневният тракт – огромен хол с трапезария – 40м2, отделно кухня 16м2, която може да бъде самостоятелна или свързана с дневната. Излаз на двора с френски прозорци, високи тавани по 3 метра – рядко срещан лукс!
На етажа още килер и котелно помещение, WC за гости.
На етаж +1 са разположени още 3 спални – едната от тях с дрешник и баня ансуит, отделно баня за 3-та и 4-та спалня, тераса.
Цената е с включен ДДС, крайна. Имотът се предава изцяло довършен и озеленен отвън, вътре на шпакловка, замазка и тапа, по БДС.
Къщите са на централно място в Симеоново – на 3 минути пеша има всички търговски обекти, банка, поща, супермаркет, спирки на градския транспорт, клиника, училище, детски градини, читалище и пр.
Обадете ни се за огледи в удобно за вас време.

Осигуряваме квалифицирана брокерска услуга, пълно обслужване на добра цена, безплатно съдействие за кредитиране и др. Агенция ДЕФ Сълюшънс е пълноправен пряк член на Националното Сдружение Недвижими Имоти и отговаря на най-високите стандарти за етична услуга, потърсете ни за информация!

ДЕФ Сълюшънс предлага интериорен дизайн и ремонтни и довършителни работи, вижте повече на www.defs.co

Бележки

Поискайте оглед в удобно за вас време – имаме ключ, работим с колеги по всички оферти.

План на етажа

кота +0, улица

100.4 кв.м

1 Спалня

1 Баня

етаж -1, към двора

95.27 кв.м

1 Баня

етаж +1

107.36 кв.м.

3 Спални

2 Бани

Местоположение на имота

Similar Properties