Тристаен апартамент до парк Заимов

Тристаен апартамент до парк Заимов

Тристаен апартамент до парк Заимов

ul. "Stara Planina" 28, 1527 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

Продава

225,120 EUR евро

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • IMG_9666
 • IMG_9667
 • IMG_9668
 • IMG_9671
 • IMG_9672

ID на имота :

 DFS-0041-SELL

Сподели

Добавено към любими

Favorite

Отпечатайте

Спални

2

Бани

2

Гараж

1

Площ

112.56 кв.м

Година на построяване

2020

Описание

ДЕФ Сълюшънс с удоволствие ви представя луксозна жилищна сграда в същинския градски център на София и в същото време на тиха, спокойна улица Стара планина.
Само на минути от сградата се намират паркът Заимов и Докторската градина.
На пешеходно разстояние са и две метростанции – СУ и Сердика, непосредствено до спирки на трамваи, тролеи, които обособяват отличните комуникации на центъра с целия град.

Сградата е решена като жилищна от градски тип, което предполага по-прагматичната функционална организация на пространствата. В нея са проектирани общо 18 жилища – 15 апартамента на първите 4 жилищни етажа и 3 мезонета, разположени на 5-ти и 6-ти етажи.
На партерния етаж се поместват 5 самостоятелни наземни гаражи (два от които са двойни), главен вход на сградата с входно предверие, общо помещение за велосипеди и детски колички, помещения за охрана и чистачка, техническо помещение, както и просторно ателие в южната част, със самостоятелен вход откъм двора.
Подземното ниво е заето от паркинг, осигуряващ 9 паркоместа и 5 обособени гаражни клетки (една от които е двойна), както и необходимите 18 складови помещения към жилищата в сградата.
Луксозен асансьор обслужва всичките 7 нива на сградата, вкл. гаражните. Фасадните стени са комбинация от окачена вентилируема керамична фасада и окачена фасадна дограма в тъмен цвят, облицовка от светъл камък в партера и видимите стени около рампата в сутерена, както и цветна фасадна мазилка, като на места е включена частично дървена облицовка.

Предлагаме ви тристаен апартамент на 4-ти етаж, с ориентация Юг-Запад. В цената е включено и голямо складово помещение на ниво -1, достъпно, както и паркинга, с асансьора и топла връзка. Отделно може да закупите самостоятелен гараж от улицата или паркомясто в закрития паркинг.

Апартаментът е разпределен, както следва: антре, перално с килер, две бани с тоалетни, две спални, едната с балкон, слънчев хол с кухня и трапезария, също с тераса на юг. Цените са с включен ДДС.

*Сградата се очаква да получи Акт 16 до мес. ноември 2020.

Продаваме и други двустайни и тристайни, както и панорамни мезонети в сградата.

 

Бележки

Поискайте оглед в удобно за вас време – имаме ключ, работим с колеги по всички оферти.

План на етажа

четвърти етаж

А.15

Местоположение на имота

Similar Properties